Op maandag 24 februari 2020 vindt de 5e Beursvloer plaats van 18:00 tot 21:00 in Hardenberg.

 

Heeft u als maatschappelijke organisatie een vraag, of wilt u als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vormgeven? Dan is de Beursvloer Hardenberg de perfecte plek om dat te doen! Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

In 2018 was de Hardenbergse Beursvloer  een groot succes. In korte tijd werden veel maatschappelijke vragen opgelost. Er werden 75 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van EUR 92.825,–!!

Het concept van de Beursvloer:

  • Een tennisvereniging heeft hulp nodig bij een renovatie van de kleedkamers.
  • Een welzijnsorganisatie kan door bezuinigingen haar cliënten geen uitje meer bieden.
  • Een historische vereniging wil een boekje uitgeven, maar vindt geen fondsen.

Het is voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker om vrijwilligers en fondsen te werven. Een zorgelijke maatschappelijke trend, terwijl er veel kansen onbenut blijven. Bedrijven en Maatschappelijke Organisaties hebben elkaar veel te bieden, meer dan op het eerste oog vaak lijkt. De Beursvloer Hardenberg springt hier op in. We brengen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar door lokale bedrijven en serviceclubs te matchen met Maatschappelijke Organisaties. Of het nu gaat om onbezoldigd werk of het beschikbaar stellen van materialen, middelen of faciliteiten er is altijd een match te bedenken.

Wat de één te bieden of over heeft, is voor de ander vaak zeer gewenst.

Als deelnemers aan de Beursvloer:

  • bevordert u de maatschappelijke betrokkenheid;
  • doet u nieuwe contacten op en realiseert u samenwerkingsverbanden;
  • raakt u geïnspireerd en heeft u vooral veel plezier

 

Wij, Gemeente Hardenberg, De Stuw Sociaal Werk, Stichting Ondernemershuis voor het Vechtdal, Stichting Present Hardenberg en Hardenbergse Uitdagingen nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Beursvloer 2020!

 

De volgende ondernemers/ondernemingen hebben zich aangemeld. Sta je hier nog niet tussen en wil je er bij zijn (en wie wil dat niet), meld je dan via onderstaande button ‘Aanmelden’.

 

Rabobank
Bureau Strak
Beweegcentrum Hardenberg
Stavast Coaching
Hulp met gevoel
SNS Bank
Uitvaartzorg Salland
Destiny of life
TS Bouwbegeleiding
Countus accountants + adviseurs
Vechtstede Notarissen en mediators
Vrielink Adviesgroep
Dion
Jan Ontwerpt
Gemeente Hardenberg

 

  

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This