Heeft u als maatschappelijke organisatie een vraag?

Dan is de Beursvloer Hardenberg de perfecte plek om dat te doen! Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Onder maatschappelijke organisatie wordt verstaan:
een non-profit organisatie met een maatschappelijke functie, zoals een club, een vereniging of stichting, maar ook een school, ziekenhuis of zorginstelling dat als zodanig is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De maatschappelijke organisatie moet gevestigd zijn in de gemeente Hardenberg of hun werkzaamheden uitvoeren in de gemeente Hardenberg om deel te kunnen nemen aan de Beursvloer Hardenberg.

Hulpvraag
Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heeft u incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn! Om alle maatschappelijke organisatie dezelfde kansen te geven is besloten om per organisatie de mogelijkheid tot het stellen van maximaal 3 hulpvragen te geven.

Diversiteit
U ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit de gemeente Hardenberg die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met wet- en regelgeving, hun bestuurlijke ervaring inzetten, specialistische expertise inbrengen, helpende handen leveren of hun eigen contacten benutten voor uw organisatie. Of wellicht stellen zij materialen of faciliteiten ter beschikking.

Tegenprestatie
Op de Beursvloer Hardenberg onderhandelt u met bedrijven en serviceclubs om uw wensen in vervulling te laten gaan. Want wat de één heeft maar niet gebruikt of graag wil aanbieden, kan voor de ander van onschatbare waarde zijn. U bepaalt van te voren wat uw organisatie als tegenprestatie kan bieden: een artikel vermelden in uw nieuwsbrief, een heerlijke lunch verzorgen of kaartjes aanbieden voor een voorstelling. Een goede match hoort namelijk in evenwicht te zijn.

Initiatief nemen
Als maatschappelijke organisatie neemt u het initiatief om op zoek te gaan naar een geschikte aanbieder. U brengt ruim van te voren uw behoefte in kaart en denk na over een interessante, inspirerende en originele manier om uw hulpvraag bij de juiste partijen onder de aandacht te brengen. 

Aanmelden is verplicht
Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Wij werken met het principe VOL = VOL, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Op de Beursvloer is het niet mogelijk om een eigen stand in te richten. U kunt met een originele uitdossing er voor zorgen dat u opvalt bij bedrijven met aanbod, zodat u tot een succesvolle match kunt maken. Per maatschappelijke organisatie kunt u met 2 personen en maximaal 3 hulpbehoeftes / vraagstukken deelnemen aan de Beursvloer.

Aanmeldformulier maatschappelijke organisaties Beursvloer 2020

Op deze plek kunt u uw organisatie aanmelden voor de Beursvloer op maandag 24 februari 2020 van 18:00 tot 21:00, bij de Heemserhoek, Hardenberg.

Workshop Goede Zaken – 3 februari 2020 – Meld je aan, er is nog plek!!
Locatie: De Stuw, De Stuwdijk 4, Hardenberg Inloop: 19.15 uur
Start 19.30 uur (tot ca. 21.00 uur)

Als vrijwilliger van een maatschappelijke organisatie kun je heel veel winst behalen door het volgen van deze workshop. Lees hieronder de informatie.

Doel: Tijdens deze workshop leren deelnemers van maatschappelijke organisaties hoe zij hun vraag en tegenprestatie op een aantrekkelijke manier formuleren richting bedrijven. Vaak een eye opener! Deze workshop is een goede voorbereiding op de Beursvloer van 24 februari 2020.

Deelnemers weten na de workshop:
waarom, wat én hoe bedrijven kunnen bijdragen aan belangrijke plannen en wensen
wat zij aan bedrijven kunnen vragen
hoe zij hun vraag concreet en aantrekkelijk formuleren
wat zij zelf te bieden hebben
de do´s en don´ts in de samenwerking.

Bovendien:
hebben deelnemers een leuke én leerzame avond
maken zij tijdens de workshop vaak een match met andere deelnemers

Meld je aan via: contact@hardenbergseuitdaging.nl.

 

Inmiddels hebben de eerste verenigingen en stichtingen de vragen voorgelegd bij de Beursvloer. We gaan hiermee aan de slag.

 

Maatschappelijke organisatie

vraag

 

muziektheater Vakk

Muziektheater Vakk is opzoek naar grote repetitie ruimte waar zij ook een decor in kunnen opbouwen. De minimale afmetingen van de loods moeten 12 bij 14 meter zijn. Daarbij zoeken ze een werkplaats waar ze aan het decor kunnen bouwen. Wc en water moet er aanwezig zijn.

 

Stichting Sprank

 

Eettafel Hardenberg

 

Buurtkamer Slagharen

Buurtkamer Slagharen is opzoek naar wol, zodat de bezoekers kunnen breien.

 

Buddy project Hardenberg

Buddy project Hardenberg (BPH) is ten eerste opzoek naar vervoersmogelijkheden voor een grote groep mensen  (50 – 100) personen. Dus bijvoorbeeld een touringcar.                                                           Daarnaast zijn ze opzoek naar 3 witte blouses die geschikt zijn voor de herfst en winter. De blouses moeten voorzien worden van kleuren logo en tekst opdruk.                                                                           Verder is BPH op zoek naar een bedrijf die hen een activiteit zou willen aanbieden. Denk hierbij aan een dagje dierentuin of een rondleiding bij bijvoorbeeld de brandweer.                                                                  BPH is opzoek naar sponsering van Pr materialen. Zoals: drukwerk, informatie folder, visitekaartje, banners, flyers etc.                                                     We zoeken bedrijven die onze nieuwsbrief willen doorsturen binnen hun netwerk. Om zo hen te informeren over: doe iets voor de maatschappij terug. Ten slotte zoeken we bedrijven die snuffeldagen kunnen organiseren voor bewoners van het AZC. Dit als voorbereiding op de arbeidsmarkt.

 

Stichting natuurbehoud noordoost Overijssel

Stichting natuurbehoud is opzoek naar bedrijven die hun kunnen helpen met het digitaliseren van negatieven. Dit zodat zij ze kunnen verwerken in de data bank van flora en fauna. Ook zoeken ze een nieuwe lens voor hun camera waardoor ze dieren beter op de foto kunnen zetten.

Knooppunt Hardenberg

knooppunt Hardenberg is opzoek naar hulp bij het organiseren van een pleegzorgmiddag. Dit in de vorm van speel tributen, catering. Ook mag het ander vermaak zijn zoals een leuke workshop van een gast.

 

De Stuw

 

De Koppel

 

Waterschap Vechtstromen

 

Stichting Hollands Talent

De vraag van stichting Hollands present is het leveren van vrijwilligers voor het festival. Samenwerkingspartners zoeken.

 

Stichting Present

Welk bedrijf kan ons helpen bij het formuleren van teksten van ons nieuwe promotiemateriaal.  Welk bedrijf kan ons helpen bij het vormgeven en realiseren van drukwerk

 

In beeld

 

christelijke muziek vereniging

Is opzoek naar 6 inklapbare tafels voor het muziekgebouw in Hardenberg.

 

Dekibo

Zoeken dichte prullenbakken voor buiten gebruik. Daarnaast zoeken ze schelpen (gebroken) voor schelppaadjes.

 

Historische vereniging Hardenberg

Route 36 inzicht

 

Noaberschap ”Samen Sterk” Schuinesloot

Stinging Mien Ruys

Het zagen van een onderdelen voor het maken van “tulpenvaas”.  Het gaat om meerdere vazen. Wij zullen zelf voor materiaal zorgen.

 

 

Heb jij als vereniging nog vragen voor de Beursvloer meld je dan z.s.m. aan.

Pin It on Pinterest

Share This