De Hardenbergse Uitdaging is er voor verenigingen/stichtingen en helpt ook het bedrijfsleven.

28 februari 2018

De Hardenbergse Uitdaging is er voor verenigingen/stichtingen en helpt ook het bedrijfsleven. Je zult je afvragen hoe, wat, waar en wanneer. Hierop krijg je hieronder antwoorden.

 

De Hardenbergse Uitdaging gaat op zoek naar materialen, middelen en kennis dat gevraagd wordt vanuit verenigingen/stichtingen/maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hardenberg. Ook is het bedrijfsleven van groot belang voor de Hardenbergse Uitdaging. Want er komen vragen binnen bij de manager of de matchgroep van de Hardenbergse Uitdaging die niet direct door deze personen zijn in te vullen. En dan gaan de matchgroepleden via de connecties die zij in hun netwerk hebben op zoek naar de ondernemer/onderneming die kan meehelpen aan het invullen van de vraag die door een vereniging/stichting is gesteld.

 

En wat ook mogelijk is, is dat een onderneming spullen/artikelen heeft en deze niet meer gebruikt binnen de bedrijfsvoering. Het staat wellicht in de weg bij de onderneming. Als we als Hardenbergse Uitdaging weten wat er over is, dan kunnen we ook verenigingen/stichtingen wellicht helpen aan de spullen die over zijn in het bedrijfsleven. Vaak komt er een vraag voor bijv. kantoormeubilair, laptops/pc’s, weggeef-attenties etc.

Als Hardenbergse Uitdaging gaan we met elkaar er voor zorgen dat we mooie matches maken tussen vragers en aanbieders. We helpen elkaar !!

Zoek

Het laatste nieuws

Beursvloer 2024

Nog een paar weken en dan is er weer een Beursvloer, en dit keer in #dedemsvaart! Ben jij een maatschappelijk

Scroll naar boven