Helpt u ook een handje?

17 juli 2017

Wijksteunpunt helpt Welgelegen

Afgelopen week ben ik bij het Welgelegen te Gramsbergen geweest. Wisten jullie hoe actief zij samen met de overige afdelingen binnen de Saxenburgh Groep zijn? Ze hebben namelijk wijksteunpunten opgericht, waarin dagelijks activiteiten georganiseerd worden voor de bewoners en omwonenden. Je kunt hierbij denken aan o.a: koffiemomenten (iedere ochtend om 10h), spelletjesmiddagen, bingo’s, bewegingsuurtjes, zangmiddag en ook is er iedere vrijdagmiddag de welbekende vrimibo (vrijdagmiddagborrel!). De vrijwilligers en het personeel zijn enorm druk met het organiseren en komen handen tekort om dit goed genoeg te laten verlopen. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de bewoners en dat is natuurlijk erg jammer want ze vinden de activiteiten fantastisch!
Help ook een handje

Wilt u ook iets betekenen? Met de onderstaande punten zou u ons al enorm helpen.

1. Een bedrijf/ of meerdere bedrijven die op wekelijkse basis slechts 1 uur iemand kan missen, die voor kan lezen uit de krant. De ouderen vinden dit fantastisch en zijn dan meteen op de hoogte van het laatste nieuws!
2. De ouderen willen heel graag nieuwe koffie- en theemokjes voor hun dagelijkse koffiemomenten. Liefst een kleurige en fleurige serie. Welk bedrijf kan dit regelen (heeft dit soort mokjes nog over of wil een servies doneren)?
3. Is er bij de bedrijven in de Gemeente Hardenberg muzikaal talent? Zo ja, dan ontvangt Welgelegen deze graag op een ingeplande muzikale middag. Mag een samengestelde band zijn. De ouderen, omwonenden en het personeel krijgen hierdoor een flinke ‘boost’.
4. Om de bingo’s nog leuker te maken, zijn er kleine prijsjes nodig. Wie kan zorgen voor: repen chocola, theedoeken, een taart (= altijd de hoofdprijs), enz.?
Bedankt CF Kunstoffen

Bedankt CF Kunstoffen

CF Kunststoffen uit Gramsbergen komt ieder jaar het terras schoonmaken en de bloembakken vullen bij het Welgelegen, hoe mooi is dat? Wellicht zijn er bedrijven die ook hun structurele bijdrage willen leveren?

Heel graag meedenken en vooral meedoen hierin! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met mij via contact@hardenbergseuitdaging.nl.

Zoek

Het laatste nieuws

Beursvloer 2024

Nog een paar weken en dan is er weer een Beursvloer, en dit keer in #dedemsvaart! Ben jij een maatschappelijk

Scroll naar boven