Maatschappelijke Beursvloer 2018 geweldig succes

28 februari 2018

Op 14 februari vond de vierde editie van de Maatschappelijke Beursvloer Hardenberg plaats. In Valentijnssfeer werden deelnemers verwelkomd bij Zaal Mulder. Ruim 20 maatschappelijke organisaties en bijna 20 bedrijven hadden zich gemeld om zaken te doen met gesloten beurs.

Budgetcoahing/financieel advies voor nieuwkomers in ruil voor een multiculturele maaltijd, hulp bij Excel in ruil voor een sportieve teambuildingsactiviteit; in enkele uren tijd werden er bijzondere deals vastgelegd door de notaris, die er ook een financiële waarde aan toekende. Elke match werd bekrachtigd met een roze hartje voor beide partners, dat je op je kleding kon plakken. De sfeer was uitstekend, en ook buiten de officiële deals werden er mooie nieuwe connecties gelegd. Aan het eind van de avond waren er 71 matches gemaakt met een waarde van maar liefst € 92.005!

“Het hoogste bedrag in onze regio ooit!” aldus wethouder Douwe Prinsse, die luid applaus vroeg voor de organisatoren, de Hardenbergse Uitdaging, De Stuw en het Ondernemershuis voor het Vechtdal. De Beursvloer wordt het hele jaar voortgezet door de Hardenbergse Uitdaging, door maatschappelijke organisaties met bedrijven te verbinden. Een geweldige manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen en een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Bekijk hieronder de after-movie van de Maatschappelijke Beursvloer:

Zoek

Het laatste nieuws

Beursvloer 2024

Nog een paar weken en dan is er weer een Beursvloer, en dit keer in #dedemsvaart! Ben jij een maatschappelijk

Scroll naar boven